Javec

Autokemikaaleja vuodesta 1989

Tutustu tuotteisiimme ›

Ammattilaisille

laatuluokan autonhoitotuotteet Kokkolasta

Olemme Javec Oy, autonhoitotuotteiden tukkumyyjä Kokkolasta. Näin on ollut vuodesta 1989, mikä tarkoittaa todella pitkää, arvokasta asiantuntemusta autokemikaaleista. Valttimme onkin pitkä kokemus autonhoitotuotteiden tukkumyynnistä. Päämiehinämme toimivat suomalaiset valmistajat ja asiakkainamme arvostetut, niin ikään tunnetut yritykset.

Meiltä saat kotimaisten valmistajien huipputuotteet pesunesteistä AdBlue-liuoksiin, vahoihin ja moniin muihin. Tarjoamme vain ja ainoastaan laatua! Tiedämme mistä puhumme, tiedämme mitä myymme, ja tähän ammattitaitoon luottavat jo monet kotimaiset autoliikkeet, kuljetusliikkeet, maanrakennusliikkeet sekä teollisuuden yritykset.

Tutustu autokemikaaleihimme, edustuksessamme oleviin brändeihin ja tee tilaus! Myyntialueitamme ovat etupäässä Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi, mutta pystymme tottakai tarvittaessa toimittamaan tilaukset koko Suomen alueelle. 

Ota yhteyttä ›
Meille tärkeitä ovat

kotimaisen työn tukeminen ja ympäristöarvot

Pyrimme parhaamme mukaan valitsemaan tuotteisiimme ympäristöä kuormittamattomia, biologisesti hajoavia autopesuaineita. Asiakkaidemme ohella luonnon kunnioittaminen ja hyvinvointi onkin meille todella tärkeää. Pidämme huolta, että valitsemme myyntiin vastuullisesti toimivien valmistajien tuotteita. 

Ja valmistajien, jotka edustavat kotimaista osaamista. Haluamme tukea suomalaista työtä, ja päämiehemme ovatkin kotimaisia yrityksiä, joiden tuotanto on myös Suomessa. He ovat johtavia alansa ammattilaisia, joiden tuotteiden laatuun ja toimituksiin voi kotimaiseen tapaan luottaa. 

Clen, AD Proline, Arom-Dekor, Innokem, Fra-Ber, Menzerna, Telko, Rupes ja Gloria. Meiltä saat yrityksellesi nämä kaikki autokemikaalimerkit. Pyydä tarjous tai tiedustele lisää tuotetarjonnastamme!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita