Tuotteet

Suomalaisten yritysten Suomessa valmistetut tuotteet. Vain parasta asiakkaillemme!

Ota yhteyttä ja tee tilaus ›

Alan kokeneimmalta tukkumyyjältä

Autokemikaalit ammattikäyttöön Kokkolasta

Myymme ja toimitamme erilaiset autokemikaalit autoalan toimijoille Kokkolasta . Vuodesta -89 toimineena autonhoitotuotteiden tukkumyyjänä edustuksessamme ovat parhaimmat Suomessa valmistetut tuotteet, sekä johtavien eurooppalaisten valmistajien tuotteet.  Merkkeinämme Innokem, Virtus, Arom-Dekor, Telko, Fra-Ber, Menzerna, Clen, Rupes, Gloria ,Birchmeier, Kenotek, Chemie, Riwax ja Koch.

Tuotteisiimme kuuluvat ajoneuvokaluston / teollisuuden pesuaineet, tuulilasinpesunesteet, pakkasnesteet, AdBlue-urealiuokset, kaikki autonhoitoaineet kuten vahat, hionta-aineet, sisäpesuaineet, muovinhoitoaineet, kuminhoitoaineet, nahanhoitoaineet ja monet muut. Lisäksi valikoimistamme löytyy painepesurit, kuiva/märkäimurit, kiillotuskoneet, painekannut, sumuttimet, liinat jne. Tarjoamme vain ja ainoastaan laatua! 

Ota yhteyttä ja tee tilaus, toimitamme sen kohteeseesi. Päätoimialuettamme ovat Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi, mutta jakelukumppanimme hoitavat tarvittaessa tilaukset koko maan alueelle.

Me tuemme

suomalaista työtä

Ja siksi pyrimme valitsemaan päämiehemme kotimaisista yrityksistä, joissa tuotevalmistus myös tapahtuu Suomessa. Tämän ohella kumppaneidemme kokemus on meille tärkeää. Kanssamme toimivat luotettavat tavarantoimittajat, jotka tunnetaan johtavina, alansa arvostettuina pitkän linjan toimijoina. 

Vain näin voimme tarjota sinulle, asiakkaamme, alan parhaat autokemikaalit! Välitämme asiakkaidemme lisäksi myös ympäristön hyvinvoinnista – tästä lisää etusivulla. 

Ota yhteyttä ›

Myymme laadukasta, sertifioitua tuulilasinpesunestettä tynnyreissä. 

Tuulilasinpesunesteen hinta vaihtelee tällä hetkellä voimakkaasti - SOITA ja kysy päivän hinta!

Tuotemerkkimme

      
       

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita